Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Maassen zet beller de zaal uit

Camedy.nl  |  04-11-2009
Theo Maassen heeft dinsdagavond dankbaar gebruikgemaakt van een toeschouwer die met zijn telefoon bezig was. De cabaretier kreeg een groot applaus nadat hij de man de zaal uit had gestuurd.

Maassen stond voor de tweede avond op rij in een uitverkochte zaal in het Scheldetheater in Terneuzen. In eerste instantie was de cabaretier behoorlijk pissig nadat de man doodleuk zijn mail checkte tijdens de voorstelling.

"Een man op de eerste rij was druk met zijn mobiele telefoon bezig. Dat vond Theo niet leuk", vertelt een medewerkster van het theater. Maassen sprak de man op een ludieke manier aan en verzocht hem om de zaal te verlaten. "De man weigerde weg te gaan, waarna Theo zich terugtrok in zijn kleedkamer. Technici en medewerkers hebben toen geprobeerd de man de zaal uit te krijgen. We moesten hem er bijna uit slepen, want hij wilde echt niet weg", legt de medewerkster uit.

Bezoekers van de voorstelling dachten dat het bij de show hoorde en bulderden van het lachen. Maassen kreeg een groot applaus toen hij de show na tien minuten weer hervatte. "Theo maakte dankbaar gebruik van het moment en maakte er een hele show van."

Het theater zegt de actie van Theo volkomen te begrijpen. "Het is niet de bedoeling dat bezoekers met hun gsm bezig zijn tijdens een voorstelling. Zo werkt het niet in een theater."

Bron: De Pers

Tags:

Theo Maassen

Wil je Theo Maassen in huis halen? Koop dan nu de onderstaande DVD'sBanner Leading Entertainment