Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Chris van der Ende tekent bij Camedy Group

Camedy.nl  |  14-12-2009
(Camedy.nl) Eén van Neerlands grootste stand up comedians, Chris van der Ende, tekent bij het impresariaat van Camedy Group. Naast Bert Koster is hij de tweede artiest die zijn handtekening zet onder een contract van het snelgroeiende comedy platform.

Chris is een ijzersterke comedian die elke zaal in Nederland en Belgie meerdere malen plat heeft gespeeld. Niet voor niets staat in hij als jongste deelnemer ooit in de finale van Lucky Strike Talent 2001 en wint hij in 2004 als eerste comedian, zowel de publieks- als juryprijs van de Culture Comedy Award. In 2008 wint hij ook nog met overmacht het Deltion Cabaret Festival. Daarnaast is hij is te zien geweest bij Javier Guzman presenteert Comedy Explosion, maar ook dankzij Comedy Factory heeft hij heel Nederland laten lachen.

Eén van de oprichters van Camedy Group, Jeffrey van den Berg, is blij met hun nieuwe aanwinst “We volgen Chris al lang en weten wat hij kan. Chris is een echte entertainer die met passie speelt. Hij heeft liefde voor het vak en is één van de beste improvisators van Nederland. Chris zien is een echte happening.“

Voor stand up comedy alleen is Chris niet binnengehaald. Edward van Tongeren, de andere oprichter van Camedy Group, vertelt: “Tijdens onze gesprekken met Chris merkten we dat Chris veel meer wil dan alleen optreden. Alleen bij andere comedy organisaties word je geacht stand up comedian te zijn en dat is het dan. Met zijn drieën kwamen we tot een aantal interessante ideeën, die we in de toekomst zeker gaan uitwerken.”

Zelf is Chris zeer te spreken over Camedy Group: “Meerdere malen heb ik al gespeeld voor hen en ondanks hun korte bestaan snappen ze heel goed hoe het werkt in de comedy wereld. Ze staan erg open voor nieuwe, eigen ideeën en doordat Camedy Group een crossmediaal concept is kan ik ook meer kwijt dan stand up comedy. Ik ben ervan overtuigd dat we samen een hoop mooie dingen gaan neerzetten.“

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping