Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Camedy.nl zet grootse comedy show neer in Locomotion Zoetermeer

Camedy.nl  |  15-12-2009
(Camedy.nl) Voor het eerst in haar 26-jarige bestaan zal er stand-up comedy te zien zijn in Locomotion Zoetermeer. In dezelfde locatie als waar Marco Borsato, André Hazes en tal van grote bands ooit kind aan huis waren, brengt Camedy.nl op 29 januari de Poco Loco Comedy Night. Drie top-comedians pakken de microfoon om vervolgens minuten lang de zaal te laten lachen. Vanaf 21.30 uur zal de sympathieke Brabantse MC Bas Birker de comedians aankondigen.

Eén van de die artiesten is Rayen Panday. In 2008 wint hij de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Het festival dat al vele bekende namen opleverde, zoals Jochem Myjer, Theo Maassen en Kees Torn.

Roel C. Verburg is een geval apart. Als één van de weinige stand-up comedians gaat Roel gewapend met gitaar het podium op. In de cabaretwereld zorgen liedjes doorgaans voor ‘zapmomenten’, maar bij Roel is zappen niet nodig. Droog, scherp, melig en heerlijk puberaal. Als je daar van houdt blijf ook jij vast wel zitten bij de comedian die eerder dit jaar nog bij Javier Guzman presenteert Comedy Explosion van Veronica te zien is geweest en daarna bij Guzmania.

Chris van der Ende is eveneens zien geweest bij Javier Guzman presenteert Comedy Explosion, maar ook dankzij Comedy Factory heeft hij heel Nederland laten lachen. Dat hij op tv te zien was, is allemaal niet voor niets, want als jongste deelnemer ooit staat hij in de finale van Lucky Strike Talent 2001 en in 2004 wint hij als eerste comedian, zowel de publieks- als juryprijs van de Culture Comedy Award. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was wint hij in 2008 ook nog eens met overmacht het Deltion Cabaret Festival.
Kaarten à € 10,- zijn vanaf nu te koop via .

→ Winactie Poco Loco Comedy Night


Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment