Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Hakim's of Comedy weer in Theater Zuidplein

Camedy.nl  |  16-12-2009
(Camedy.nl) Hakim’s of Comedy is weer terug in Theater Zuidplein. Het unieke en frisse comedy collectief met jong en oud talent, bestaand uit voornamelijk comedians met een dubbel paspoort, is daar op zaterdag 9 januari te zien . Een unieke avond vol met Marokkaanse gastvrijheid, verrassingen, herkenning en erkenning.

Onder leiding van De Meiden van Halal treden de stand-up comedians Dara Faïzi, Samba Schutte, Jasper Valstar en Erhan Demirci op. Hakim’s of Comedy opent de deuren om 20.00 uur in de Kleine Zaal van Theater Zuidplein.
  • Dara Faïzi; voor deze van oorsprong Afghaanse comedian en winnaar van de juryprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2007 is geen enkel onderwerp taboe.
  • Samba Schutte; half-Nederlands, geboren in Mauritanië en getogen in Ethiopië. In 2006 ging hij er vandoor met alle prijzen die maar te winnen vielen op het Leids Cabaret Festival.
  • Jasper Valstar; een jongen met veel ervaring, als tekstschrijver voor o.a. Javier Guzman en Claudia de Breij vallen zijn kwaliteiten niet meer in twijfel te trekken.
  • Erhan Demirci; finalist van de Culture Comedy Award, een belg met Turkse roots en met amper een jaar podiumervaring hét nieuwe talent in het stand-up comedy circuit.
Hakim’s of Comedy is geïnitieerd door Nabil Benhamida (PR Hakim’s of
Comedy) en Arbi El Ayachi (cabaretier) in samenwerking met Theater Zuidplein.

Toegangsprijs: € 12,50 . Kaartverkoop: 24 uur per dag via www.theaterzuidplein.nl of via kassa Theater Zuidplein: ma t/m vr 12-18 uur en za 15-18 uur via 010-2030203. En vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Meer informatie: www.theaterzuidplein.nl of www.hakimsofcomedy.com


Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping