Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Camedy.nl live in Club Massa

Camedy.nl  |  21-12-2009
(Camedy.nl) Club Massa haalt samen met Camedy.nl twee stand-up comedians die bekend zijn van televisie naar Eindhoven. Op zondag 28 februari 2010 staan namelijk Bert Koster en Roel C. Verburg op het podium om de bezoekers van Club Massa eens goed te laten lachen. Om 20.00 uur zullen de deuren open gaan en een uurtje later zullen de ervaren comedians allebei een optreden verzorgen van 45 minuten.

Eén van de comedians die het publiek aan één stuk door zal laten lachen is Bert Koster. In 1996 werd hij tweede achter Sanne Wallis de Vries op het Leids Cabaret Festival. Daarna is hij onder andere te zien geweest bij BNN, VARA en NPS. Op bijna elke plek van de wereld is Bert Koster inmiddels te zien geweest met zijn karakteristieke sigaar en bierpul. Koster staat vooral bekend om zijn ‘tegenzin in het leven’. Ondanks zijn zeer volwassen leeftijd snapt hij dan ook nog steeds helemaal niets van het leven.

Roel C. Verburg is een geval apart. Als één van de weinige stand-up comedians gaat Roel gewapend met gitaar het podium op. In de cabaretwereld zorgen liedjes doorgaans voor ‘zapmomenten’, maar bij Roel is zappen niet nodig. Droog, scherp, melig en heerlijk puberaal. Als je daar van houdt blijf ook jij vast wel zitten bij de comedian die eerder dit jaar nog bij Javier Guzman presenteert Comedy Explosion van Veronica te zien is geweest en daarna bij Guzmania.

Na de show gaan de comfortabele tafels en stoelen opzij en mogen de benen gestrekt worden. DJ  Jaimer Vincentie zorgt dan voor een echte ‘Culture Shock’ door pure house met jazz-invloeden te mixen. Die mix zorgt ervoor dat je na de comedy show ook nog wil blijven. Dat kan vervolgens tot 4.00 uur.

Kaarten zijn via de voorverkoop te krijgen voor 5 euro en aan de deur voor 7 euro.

WIN KAARTEN
Camedy.nl en Club Massa geven 3x 2 kaarten weg. Mail naam, adres, telefoonnummer naar info@camedy.nl en kopieer en plak de link waar je deze actie zag in de mail. Mailen kan tot 25 februari. Prijswinnaars krijgen 26 februari bericht.
Fragment: Club Massa by night


Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping