Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Camedy.nl laat ook Barendrecht lachen

Camedy.nl  |  22-12-2009
(Camedy.nl) Café Restaurant Seeparel haalt samen met Camedy.nl twee tv-comedians naar Barendrecht. Op zondag 7 februari 2010 worden de gasten na het 3-gangen diner getrakteerd op een ‘comedy-dessert‘ van hoog niveau.

Nog nooit heb je zo lang kunnen genieten van een nagerecht. Speciaal op deze avond duurt het toetje namelijk twee keer 45 minuten.

Op de menukaart van vandaag staat Bert Koster. Jong, snel en wild! Dat is Bert Koster duidelijk niet. Gelukkig maar, dan valt hij in ieder geval op tussen al die trendy, hippe, jonge stand-up comedians van tegenwoordig. Bert Koster werd in 1996 tweede achter Sanne Wallis de Vries op het Leids Cabaret Festival. Daarna is hij onder andere te zien geweest bij BNN, VARA en NPS. Op bijna elke plek van de wereld is Bert Koster inmiddels te zien geweest met zijn karakteristieke sigaar en bierpul. Koster staat vooral bekend om zijn ‘tegenzin in het leven’. Ondanks zijn zeer volwassen leeftijd snapt hij dan ook nog steeds helemaal niets van het leven.

Na de pauze wordt het tweede dessert geserveerd. Tom Sligting is de naam van het nagerecht. Soms zegt een kleine CV meer dan een heel saai verkooppraatje. Daarom een korte terugblik op het stand-up leven van dé nestor van de Nederlandse stand-up comedy: Comedy Factory, Raymann is Laat, Comedy Central, Laughing Matters, Lowlands, Heineken Music Hall, meer dan 2500 optredens, Holland Casino reclame, de buschauffeur in de McDonalds reclame, meest veelbelovende avondvullende show van 2009 ‘Sligting Verlichting’. Kortom, Tom Sligting is stand-up comedy!

Genoeg leuke redenen dus om te reserveren voor het comedy-arrangement in Cafe Restaurant Seeparel. Het comedy-arrangement bestaat uit een 3-gangen diner & comedy en kost 42,50 euro (excl. drank). De eerste gang zal worden geserveerd om 18.00 uur. De comedy show start rond 19.45 uur.

Reserveer via info@seeparel.nl of bel naar 0180 - 54 78 33

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping