Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Kistemaker bepleit subsidie DCF

Camedy.nl  |  13-01-2010
ZWOLLE - Het stoppen van Deltion als belangrijkste (naam)sponsor van het Deltion Cabaret Festival (DCF) is voor de Fractie Kistemaker reden opnieuw schriftelijke vragen aan het college van B en W te stellen. Raadslid Trudy Kistemaker informeert naar de bereidheid (nadat B en W eerder afwijzend beschikten) om nu alsnog voor het in december te houden lustrumfestival een subsidie van 10.500 euro toe te kennen.

Daardoor zou in ieder geval de vijftiende editie gered zijn en gaat het laagdrempelige festival niet al dit jaar voor Zwolle verloren. Kistemaker heeft de hoop dat zich nieuwe sponsors aandienen als de recessie voorbij is. ZWOLLE - Het stoppen van Deltion als belangrijkste (naam)sponsor van het Deltion Cabaret Festival (DCF) is voor de Fractie Kistemaker reden opnieuw schriftelijke vragen aan het college van B en W te stellen.

Raadslid Trudy Kistemaker informeert naar de bereidheid (nadat B en W eerder afwijzend beschikten) om nu alsnog voor het in december te houden lustrumfestival een subsidie van 10.500 euro toe te kennen. Daardoor zou in ieder geval de vijftiende editie gered zijn en gaat het laagdrempelige festival niet al dit jaar voor Zwolle verloren. Kistemaker heeft de hoop dat zich nieuwe sponsors aandienen als de recessie voorbij is.

Bron: De Stentor

  Volgend bericht: Cabaretiers helpen Haiti
  Vorig bericht: Hans Teeuwen weigert prijs

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment