Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Paul Merton naar Nederland

Camedy.nl  |  08-02-2010
Paul Merton, een van de grappigste en meest geliefde comedians van Engeland, doet Nederland aan tijdens zijn nieuwe tour! Samen met zijn vier beste comedy maten, de chums, treedt hij op 5 juni a.s. op in Koninklijk Theater Carré.

Paul Merton en zijn vrienden Mike McShane, Lee Simpson, Richard Vranch en Suki Webster creëren iedere avond weer een unieke en verrassende show. Geheel gebaseerd op suggesties van het publiek, hun fantastische improvisatietalent en de bijna manische neiging om op te vallen is elke avond een ware comedy happening.

Op 5 juni doet hun tour het mooiste theater van Nederland, Koninklijk Theater Carré, aan. Dit zal de enige voorstelling zijn van deze show op het Europese vasteland.

Paul Merton is een van de grondleggers van de legendarische “Comedy Store Players”, de improvisatietheatergroep van de Comedy Store, de meest beroemde comedy club van Groot-Brittannië. Tevens is hij panellid geweest bij het immens populaire programma Have I got news for you en heeft hij zijn opwachting gemaakt in diverse andere tv- en radioshows.

De andere chums maken ook deel uit van deze populaire theatergroep. In 2004 is er ook met Paul getoerd en gezien het succes van toen kon een reünie natuurlijk niet uitblijven?
Fragment: Paul Merton - Bank Robbery


Bron: Theater Carré

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping