Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Giel Beelen maakt theaterdebuut

Camedy.nl  |  09-03-2010
Giel Beelen is dit seizoen voor het eerst op de planken te zien. Dit doet hij in de cabaretvoorstelling ‘Van Hunebed tot Hyves’. Dit is een voorstelling met een humoristische en satirische kijk op onze vaderlandse geschiedenis.

Naast de vier cabaretiers/acteurs (George van Houts, Tom de Ket, Tina de Bruin en Kim van Zeben) neemt hij als gastspeler samen met het publiek de geschiedenis door. Het publiek krijgt hierdoor een spoedcursus vaderlandse geschiedenis. De show bevat eigenlijk alles wat iedereen altijd al had willen weten over onze geschiedenis als we wat beter hadden opgelet op school. Giel schaamt zich er niet voor dat hij niet veel van de geschiedenis weet. Voor hem is het stuk één groot experiment. Hij wil namelijk graag de wereld van het theater maken zien, deels op afstand maar deels ook door er zelf aan deel te nemen. Naast Giel Beelen zullen er ook gastoptredens zijn van onder andere Sanne Wallis de Vries, Dieuwertje Blok, Maarten van Rossem, Gerda Havertong en Frits Barend.

Het stuk is nog te zien tot en met 12 juni 2010 Naast deze uitstap heeft Giel ook nog altijd zijn ochtendshow Giel op 3FM, iedere werkdag van 6:00 tot 10:00 uur. Fragment: Camedy.nl bij Giel

Bron: Telegraaf.nl

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment