Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Trouwen wordt nu nóg leuker met de Comedy Wedding Special

Camedy.nl  |  15-03-2010
(Camedy.nl) De grappige anekdotes van de Ambtenaar van de Burgerlijke stand zijn goed bedoeld, maar het kan nog veel grappiger. Comedy organisatie Camedy.nl en Wedding & Event planner Especially 2day zorgen daarvoor met hun Comedy Wedding Special.

Een comedian bekend van talloze tv-optredens geeft een unieke op maat geschreven show tijdens het bruidsfeest. De smeuïgste roddels, raarste trekjes en leukste anekdotes komen voorbij in een onvergetelijke comedy show waarbij het bruidspaar het middelpunt zal zijn.

Door middel van een voorgesprek wordt er zoveel mogelijk ‘gevoelige’ informatie binnengehaald. Onder het mom van ‘alles wat u zegt kan en zal tegen u gebruikt worden’ gaat de comedian  gewapend met notitieblok bij u langs. Hierna besteedt hij zijn tijd aan het schrijven van uw show. Als extra optie is het zelfs mogelijk om de show te laten filmen.

De oprichters van Especially 2day, Samantha en Paul-Mathieu Raafenburg, gaven elkaar zelf het ja-woord in 2005 en houden van lachende mensen. “Dat is het mooiste dat er is, een stralende lach. Als wij daarvoor kunnen zorgen op één van de mooiste dagen van iemands leven, is dat natuurlijk nog mooier” zegt Paul-Mathieu. Samantha vult hem aan: “Naast comedy zorgen we ook voor de andere belangrijke zaken die bij een bruiloft horen, zoals de trouwlocatie, de jurk en de ringen. Op die manier kun je zorgeloos van je bruiloft genieten. Stress is natuurlijk wel het laatste wat je kan gebruiken rondom je trouwdag” zegt Samantha Raafenberg.

Camedy.nl heeft de expertise in huis als het gaat om de comedy act. “Wij staan midden in het comedy landschap. We bekijken maandelijks tientallen shows en dus ook comedians. Bovendien organiseren wij zelf op diverse plekken in het land comedy shows.” Vertelt Jeffrey van den Berg, één van de oprichters van Camedy.nl. In korte tijd is het comedy bedrijf overal te zien en te horen geweest. Van vaste waarde bij Giel Beelen tot jaarlijks terugkerende reviews van de grootste cabaret festivals van Nederland. Edward van Tongeren, de andere oprichter van Camedy.nl, zegt: “Wij werken met de top op comedy gebied in Nederland en België, met minder wil je ook geen genoegen nemen op zo’n belangrijke dag.“

Dankzij deze unieke ervaring vergeet zelfs de bruidegom de trouwdatum niet meer!

Ook geïnteresseerd in de Comedy Wedding Special? Mail naar info@especially2day.nl

Kijk voor meer informatie op camedy.nl en especially2day.nl

Bron: Camedy.nl

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping