Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Eerste namen bekend Amsterdam Comedy Festival

Camedy.nl  |  23-03-2010
Vandaag maakt de organisatie van het Amsterdam Comedy Festival een groot deel van de programmering bekend. De derde editie van het festival vindt plaats op 28 en 29 mei 2010 in de Melkweg te Amsterdam. Gedurende twee avonden zullen meer dan 40 comedians optreden op de 5 podia van de Melkweg Amsterdam. De kaartverkoop start op zaterdag 27 maart a.s. via de kanalen van Ticketservice.

Elk jaar presenteert het Amsterdam Comedy Festival een dwarsdoorsnee van de beste comedy, cabaret en aanverwante genres die Nederland, België en andere buitenlanden rijk is. Een los, vrolijk comedyfeest is het, waarbij bezoekers met 1 kaartje en zonder te hoeven reserveren vrij van show naar show kunnen zappen.

Op de twee dagen in mei zullen onder andere te zien zijn:

Op vrijdag 28 mei: Daniel Arends, De WK Line-up, Greg Giraldo (USA), Hard Gras (met o.m. Henk Spaan en Nico Dijkshoorn), Sanne Wallis de Vries, Micha Wertheim, Henry van Loon, Schudden, Kamagurka (B), Emilio Guzman, Jason Cook (UK) en Stefan Pop.

Op zaterdag 29 mei: Howard Komproe, De WK Line-up, Comedytrain, Greg Giraldo (USA), Hard Gras (met o.m. Henk Spaan en Nico Dijkshoorn), Paulien Cornelisse, Monica Da Silva Trio (Arjen Lubach & Tim Kamps), Schudden, Kamagurka (B), Philip Geubels (B), Martijn Koning, Jason Cook en Jeroen Leenders (B).

Blikvangers zijn onder meer de Amerikaanse ster Greg Giraldo (bekend van het populaire Comedy Central’s Roast), bestsellers cabaretière Paulien Cornelisse (van de megaseller ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’), de winnaar van het Leids Cabaret Festival Jeroen Leenders evenals de winnaar van de publieksprijs, Emilio Guzman. In het kader van het aankomende WK voetbal presenteert het festival ook twee avonden na elkaar een voorstelling van het populaire literaire voetbaltijdschrift Hard Gras met o.m. Henk Spaan en Nico Dijkshoorn. Daarnaast elke avond een zgn. WK Line-up: een all stars comedyshow over voetbal met o.m. Jan Jaap van der Wal. Verder ook een sterke delegatie Belgen met o.m. de populairste Belgische komiek van het moment: Philip Geubels.

Aanstaande zaterdag 27 maart start de kaarverkoop. De organisatie heeft de ticketprijzen drastisch verlaagd ten opzichte van vorig jaar: een dagkaartje kost nu 29,50 ipv 37.50.

Wie zich tot en met dinsdag 23 maart via http://www.amsterdamcomedyfestival.nl inschrijft voor de nieuwsbrief, is als eerste op de hoogte van het programma en krijgt als eerste kans om tickets te kopen, namelijk reeds vanaf woensdag 24 maart.

Kaartverkoop:

Dagkaarten: € 29,50 (toegang tot alle shows, exclusief servicekosten)
CJP-leden krijgen € 4,50 korting op de dagkaarten, hupakee!
Passepartouts: € 49,50 (toegang tot alle shows gedurende twee dagen, exclusief servicekosten, LET OP: deze passepartout is persoonlijk en dus niet overdraagbaar! Op de eerste festivalavond ruil je je kaartje in voor een polsbandje - dit dien je het hele weekend aan te houden.)
De kaartverkoop start op zaterdag 27 maart 2010. Nieuwsbriefleden van Amsterdam Comedy kunnen al vanaf 24 maart een kaartje bestellen.
Kaarten zullen te koop zijn via Ticketservice via www.ticketservice.nl, de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct. p/m). Ook bij het Amsterdams Uitburo en de bekende voorverkoopadressen.

Win kaarten:
Wil jij gratis naar het Amsterdam Comedy Festival? Stuur een e-mail naar info@camedy.nl. Wij geven 2x2 kaartjes weg. Deze actie loopt tot en met 19 mei 2010. Win kaarten voor het Amsterdam Comedy Festival

Bron: Amsterdam Comedy Festival

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment