Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Javier Guzman ingestort tijdens optreden

Camedy.nl  |  30-04-2010
Cabaretier Javier Guzman heeft de tweede helft van een optreden in Gent afgeblazen omdat het hem allemaal een beetje te veel werd.
 
Dat meldt De Telegraaf. Het publiek in de zaal kreeg in de gaten dat Guzman niet in gewone doen was. Tijdens de voorstelling belde Guzman zijn manager met de mededeling dat hij zich opnieuw wilde laten opnemen in een afkickkliniek. Het gesprek was in de zaal te volgen. Zijn manager nuanceert Guzmans uitspraken. Volgens hem is een afkickkliniek 'te heftig'.

Javier kampte jarenlang met een alcoholverslaving en liet zich daarvoor eerder al opnemen. Volgens zijn management kreeg de cabaretier 'gewoon' een paniekaanval door de medicatie die hij neemt tegen zijn drankverslaving, met als gevolg een black-out.

Een aantal bezoekers van de voorstelling prezen hem op zijn website om zijn moed en het feit dat hij zich kwetsbaar opstelt. Verschillende bezorgde fans hebben berichtjes achtergelaten op in gastenboek.

Verschillende mensen in de zaal leefden minder mee met Guzman en willen hun geld terug omdat ze denken dat het om een publiciteitsstunt ging.

Bron: AT5

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment