Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Effe Serieus?! met Daniel Arends, Henry van Loon en Monica da Silva Trio

Camedy.nl  |  30-04-2010
(Camedy.nl) Daniel Arends, Henry van Loon en het Monica da Silva Trio zullen belangeloos optreden tijdens de benefietavond ‘Effe Serieus?!’ op 25 mei in het Haagse theater De Regentes. Alle drie de acts reageerde zeer enthousiast op het verzoek van Camedy.nl, die zich eveneens belangeloos in heeft gezet om de artiesten te regelen.

Het project ‘Effe Serieus?!’ is een initiatief van studenten van hogeschool INHolland. Eerder waren er twee edities in Rotterdam. Op 25 mei zal het evenement voor de eerste keer in Den Haag plaatsvinden. Naast comedy is er ook muziek van ‘Andere Koek!’ en is er natuurlijk aandacht voor het goede doel Doe Een Wens Stichting.

Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

De kaartverkoop start woensdag 12 mei, kaarten kosten 15 euro.
Fragment: Daniel Arends tijdens Amsterdam Comedy Festival 2009

Fragment: Henry van Loon - Wie van de drie


Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping