Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Variety in Comedy exclusief in oude Luxor

Camedy.nl  |  11-05-2010
Speciaal voor het oude Luxor Theater worden de buikspreker Paul Zerdin en Lady Carol slechts voor één dag ingevlogen vanuit Engeland naar Rotterdam. Samen brengen zij een avondvullend programma met een gevarieerd aanbod aan comedy en variété van internationale allure, onder de noemer Variety in Comedy. De Rotterdamse stand-up comedian Howard Komproe neemt de presentatie voor zijn rekening. Woensdag 26 mei is dit trio exclusief te zien in het oude Luxor Theater te Rotterdam.

Paul Zerdin is de man die buikspreken een cool imago wist te bezorgen. Met de combinatie van overdonderende charme, onberispelijke komische timing en interactie met het publiek brengt hij zijn drie verschillende poppen tot leven: de brutale puber Sam, de strijdlustige gepensioneerde Albert en de vroegrijpe zuigeling Baby.

Lady Carol wordt als ‘uniek’ en ‘fascinerend’ bestempeld. Ze heeft een sublieme, enigszins sinistere benadering van covers. Zo brengt onder meer Radiohead’s ‘Creep’ en ‘Running Up That Hill’ van Kate Bush. Met haar betoverende uitstraling, een stem als een hese zangvogel en haar ukelele, die ze al sinds haar vierde bespeelt, verovert ze vele harten.

Howard Komproe maakt het plaatje compleet: hij is de host van de avond. Hij presenteerde in de Luxor theaters de afgelopen editie van het fameuze Cameretten Festival met grote klasse. Als lid van de Comedytrain en met zijn voorliefde voor Rotterdam weet deze stand-upper als geen ander dit appeltje te schillen.

Fotograaf: Paul Welby

Bron: Persbericht

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping