Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Effe Serieus?! lacht mooi bedrag bij elkaar

Camedy.nl  |  26-05-2010
(Camedy.nl) In theater de Regentes heeft gisteren de benefietavond ‘Effe Serieus’ plaatsgevonden. De avond, georganiseerd door studenten van Hogeschool INHolland Den Haag, was ten bate van Doe Een Wens Stichting en heeft in totaal € 2434,95 opgebracht. Dit bedrag zal nog iets hoger uitvallen, omdat alle comedians achter de schermen ook nog hun onkosten hebben teruggegeven aan de organisatie.

Comedians Daniel Arends, Henry van Loon en het Monica da Silva Trio hebben belangeloos opgetreden tijdens de benefietavond in het Haagse theater De Regentes. Alle drie de acts reageerde zeer enthousiast op het verzoek van Camedy.nl, die zich op hun beurt ook belangeloos in heeft gezet om de artiesten te regelen.

Alle comedy acts hadden er zichtbaar zin in. Het publiek werd meerdere malen betrokken bij de show of ze het nou wilde of niet; laatkomers, Achmed, iemand die wegloopt, of mensen achter de coulissen. Iedereen kwam aan de beurt en de zaal genoot.

Naast comedy was er ook dans van ISolution en muziek van de band Andere Koek. Het geheel werd aan elkaar gepraat door de Haagse Nach(t)burgemeester René Bom.

Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

  Volgend bericht: Finalisten Comedy Slam bekend
  Vorig bericht: Greg Giraldo in Toomler

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping