Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Vrouwen op hun plek in Comedy Kitchen

Camedy.nl  |  31-05-2010
Op donderdag 1 juli aanstaande zal in de kelder van Grandcafé Engels in Rotterdam de eerste comedyshow plaatsvinden van Comedy Kitchen, de nieuwe All Female Comedy Night. Met niemand minder dan Kristel Zweers, Jovanka Steele (USA/ BE) en nog veel meer talentvolle vrouwen. Comedy Kitchen wil female stand-up comedy en cabaret in Nederland een boost geven.

Comedy Kitchen opent haar deuren met een avond vol verrassende optredens van onder meer Kristel Zweers (o.a. bekend van De Lama’s, Lowlands, Comedy Explosion), Jovanka Steele (Festival van Edinburgh, Raymann is laat, Comedy Casino en nog veel meer!), en Jennifer Evenhuis (finale Culture Comedy Award 2007, Finale Cameretten 2009).  Deze comedymix wordt op smaak gebracht door MC Soula Notos.

Comedy Kitchen is een broedplaats van beginnende en ervaren vrouwelijke stand-up comedians en cabaretiers. Het is de plek waar talentvolle artiesten zich kunnen ontwikkelen en meer ervaren vrouwen hun materiaal kunnen uit proberen. Ook zullen internationale comedians en cabaretiers uit de UK en VS uitgenodigd worden. Met deze diversiteit aan comedians en cabaretiers wordt u zes maal per jaar een geweldige show met bijzondere ingrediënten voorgeschoteld. Female Comedy is alive and kicking!

The kitchen: a woman’s best friend?
De naam Comedy Kitchen verwijst naar de van oudsher ‘vaste’ plek van de vrouw in huis: de keuken! Met deze show willen de vrouwen de ‘keuken’ als domein opnieuw claimen en laden met grensverleggende humor en ijzersterke one-liners. En is de keuken niet altijd de plek waar het op een feestje het gezelligst is? Mama is cooking an entirely different menu for you today!

Kaarten kosten € 7,50 bij reservering en € 9,- aan de deur. De zaal is open vanaf 20.00 uur en de aanvang van de show is 20.45 uur. Reserveren alleen via email: reserveringen@comedy-kitchen.nl

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment