Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Guido Weijers leeft droom in Parktheater

Camedy.nl  |  10-06-2010
Vandaag, morgen en overmorgen geeft Het Parktheater in Eindhoven de touwtjes uit handen. Zij nodigen een artiest uit met de vraag: hoe maak je jouw dromen waar in het Parktheater? De artiest krijgt van ons een aantal dagen ter beschikking, die hij /zij helemaal zelf mag invullen. Vorig seizoen was het Jan-Jaap van der Wal, nu is het de beurt aan Guido Weijers.

Guido is snel, rebels, sportief en recht voor z’n raap. Een kind van de zapgeneratie, die op zijn heel eigen hyperactieve en brutale manier cabaretprogramma’s maakt. Guido weet nog niet helemaal wat hij gaat doen, maar veel ideeen heeft hij al wel. In een interview van het Eindhovens Dagblad legt hij uit:

"ik wil het liefste een hele avond lang improviseren. Apekooien. Buiten spelen zonder jas. Chaos trappen. En ik ga er niet in mijn eentje staan, nee, ik doe het met een paar vrienden. Paul Smit doet mee en Pieter Jouke van CQC en Patrick Kicken van Veronica. We gaan samen keten, het wordt een soort van kwajongenscabaret. Twee uur lang geen moeilijk gedoe. Met nieuw materiaal, een quiz, stukjes van de nieuwe oudejaarsshow, een tv-programma en filmpjes die we in Eindhoven op straat op gaan nemen. Maar verder zeg ik er niks over, want het moet wel een verrassing blijven. Ohja, trouwens... er komt ook een Helmondse dansgroep optreden. Die is heel goed. Winnen prijzen enzo."
Lees ook: Guido Weijers over Roel Meijvis


Bron: Zwartekat.nl

  Volgend bericht: Kroosfeest afgelast
  Vorig bericht: Camedy.nl TV-gids juni/juli

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment