Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Camedy Stage op Leidse Lakenfeesten

Camedy.nl  |  25-06-2010
Camedy.nl zal op zaterdag 3 juli een eigen stand-up comedy spot hebben tijdens de Leidse Lakenfeesten. Als onderdeel van de Lakenfeesten is er dit jaar voor het eerst ‘de Rockademy Parade’, nu nog het kleine broertje van De Parade. Tijdens die parade zullen er 's avonds op de Camedy Stage  top-comedians te zien zijn bekend van televisie.

Aan de Hooglandsekerkgracht worden een aantal sprookjesachtige nomadententen geplaatst met daarin verschillende bekende bands die in een intieme sfeer akoestisch spelen. Dit alles wordt afgewisseld door cabaret, stand up comedy en straattheater. De toegang is gratis en de betere Leidse horeca zal zorgen voor een hapje en een drankje.

De Leidse Lakenfeesten geldt als één van de publiekstrekkers in de Zuid-Hollandse zomers. Voor de  25e keer worden de feesten dit jaar georganiseerd. De opening wordt traditiegetrouw ingeluid met de Peurbakkentocht, waar 150.000 toeschouwers kunnen genieten van een bonte stoet van 55 versierde boten. De Leidse Lakenfeesten zijn donderdag 1 tot en met zondag 4 juli.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment