Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Comedy experimenten in TV Lab

Camedy.nl  |  12-07-2010
Vorig jaar was de eerste editie van TV Lab te zien. 19 nieuwe programma’s deden mee en een aantal programma’s heeft definitief een plek in het uitzendschema van Nederland 3 veroverd, waaronder Ik weet wat jij deed, Comedycorner, De bubbel en Comedy at work. Ook dit jaar wordt weer een hoop geexperimenteerd. Van 30 augustus t/m 3 september zijn op Nederland 3 weer  veel nieuwe formats te zien. De comedy gerelateerde programma’s nemen wij even onder loep.

Madiwodovrijshow (VARA/ BNN)
In deze dagelijkse late night show ‘ranken’ Paul de Leeuw en zijn secondanten Erben Wennemars en Filemon Wesselink de vijf belangrijkste nieuwsfeiten van de dag. Uiteraard met veel amusement en gasten en een duidelijke rol voor de kijker want die beslist mee wat de uiteindelijke top 5 wordt. In TV Lab worden verschillende onderdelen getest om op 6 september definitief van start te gaan.
Maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september 22.00 – 22.45 uur

Op de bank (VARA)
Wekelijks ontvangt de verknipte psychiater van de sterren Ellen Goedkoop (Martine Sandifort) drie Nederlandse sterren op haar bank. Zelf is ze echter een geestelijk wrak, diep ongelukkig en wanhopig op zoek naar een man. De gesprekssessies houden het midden tussen fictie en werkelijkheid. De bekende mensen op haar bank leggen hun diepste zielenroersels en angsten aan Ellen voor. Het helpt niets, maar het is wel onthullend.
Woensdag 1 september 21.25 – 21.55 uur

De tiende van Tijl (AVRO)
In de De Tiende van Tijl laat Tijl Beckand zien dat klassieke muziek wel degelijk rock & roll is. Leuke optredens, bijzondere gasten en plezier zullen de kijker verrassen. Tijls aanstekelijke passie voor klassieke muziek vormt in combinatie met zijn kennis over de gewoontes van componisten een goede basis voor dit programma. Hij geeft de componisten een gezicht en de composities kleur.
woensdag 1 september 23.30 – 23.55 uur
De week van Weijers (KRO)
Cabaretier Guido Weijers bespreekt met zijn kritische blik het meest opmerkelijke nieuws van de afgelopen week op humoristische wijze.
Vrijdag 3 september 20.20 – 20.45 uur (en hh op vrijdag 3 september van 23.30-23.55 uur)

The private life of… (NPS)
Jörgen Raymann presenteert The private life of…. een spraakmakende en brutale quiz-show met én over bekende Nederlanders.
Vrijdag 3 september 20.50 – 21.15 uurBron: TV Lab

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping