Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

3e marathon in Cascade

Camedy.nl  |  13-07-2010
De marathon is terug in Cascade. Anders dan de vorige edities, dat wel. Ook deze editie staat garant voor een waanzinnig feest. In 2007 werd  het 10-jarige jubileum van Cascade gevierd met vele cabaretiers die in die tien jaren hele goede vrienden van Cascade zijn geworden. In 2008 volgde de tweede editie met een feestelijke vooruitblik op de nog volgende jaren cabaret in Cascade. Zaterdag 25 september 2010 volgt de derde editie met het oog op de toekomst.

Maak kennis met talloze cabaretiers waarvan Cascade overtuigd is dat het goede vrienden van u en Cascade gaan worden. Vele theaterbezoekers hebben moeite een keuze te maken uit de aanwas van cabaret. Steeds vaker valt hierdoor de keuze op een vertrouwde naam terwijl juist de nieuwe en vaak jonge talenten een kans gegeven moet worden. Zij zijn de toekomst. Om de keuze te vergemakkelijken krijgt men zaterdag 25 september maar liefst 7 talenten te zien.

De presentatie van de avond is in handen van comedian en rapper Murth Mossel. Al jarenlang behoort hij tot de vaste kern van de Comedytrain, kweekvijver van de Nederlandse comedy, en tot de rapgroep Flinke Namen. Als afsluiting van de marathon verzorgt cabaretier Roué Verveer het laatste uur. Hij speelt een deel uit zijn voorstelling 'Mans Genoeg'. In 1999 debuteerde de Surinaamse stand-upper bij de Comedytrain. Daarna ging het snel met Roué en groeide hij uit tot een waar comedytalent. Met zijn vorige programma's heeft Roué laten zien dat hij garant staat voor een gezellig avondje lachen. Een waardige afsluiter op deze marathon van een jong talent dat is uitgegroeid tot een groot cabaretier.

De jonge honden:
Emilio Guzman (publieksprijs LCF 2010), Lambert-Jan Koops (publieksprijs Humorologie 2009), Bart Cannaerts (finalist LCF 2010), Ronald Smink (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2007), Margriet Bolding (Tweede prijs Amsterdam Kleinkunst Festival 2008) Yora Rienstra (Winnaar jury- en publieksprijs Amsterdam Kleinkunst Festival 2009) en Ter Bescherming van de Jeugd (winnaar LCF 2008).

Hoe en wat:
De marathon begint om 17.30 uur. De avond eindigt rond 24.00 uur. In blokken van maximaal anderhalf uur presenteert Murth Mossel per keer twee tot drie cabaretiers. Na ieder blok wordt er een pauze ingelast. Even de inwendige mens verzorgen, de benen strekken en een drankje drinken zodat de techniek razendsnel weer een soundcheck kan doen voor het volgende blok optredens. Rond 19.00 uur hebben we de eerste en tevens lange pauze waarbij er smakelijk van het warm / koud buffet gegeten kan worden, wat allemaal bij de prijs is inbegrepen. U zorgt zelf alleen voor de drankjes, wij en alle artiesten zorgen met plezier voor de rest. Om het voor u en ons makkelijk te houden werken we deze avond aan de bar met muntjes voor de drankjes. Munten kunt u bij binnenkomst in Cascade kopen.

Aanvang 17.30 uur. De foyer is vanaf 16.30 uur geopend.
Zaal open circa 17.15 uur. Einde naar verwachting 24.00 uur.
Kaarten kosten € 35,00 (inclusief alle optredens, diverse hapjes en een warm / koud buffet)
Kaarten zijn te reserveren via: www.stichting-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230

Bron: Website Cascade

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.



Banner Leading Entertainment