Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Bende bij de Beesten met cabaretiers

Camedy.nl  |  17-07-2010
In het nieuwe, komische RTL 4-programma ‘Bende Bij De Beesten’ krijgt het dierenrijk menselijke trekjes. Blijkbaar ook het kopieergedrag van mensen want het is al een bekend concept van André van Duin. Animal crackers is een programma nagenoeg hetzelfde als hieronder omschreven met het enige verschil dat bij RTL er verschillende voice-overs een rol krijgen terwijl bij Animal Crackers alleen van Duin het programma insprak. Animal Crackers is ooit bedacht door van Duin.

"Bende Bij De Beesten" is vanaf zaterdag 17 juli voorzien tv-persoonlijkheden, maar ook cabaretiers, de dagelijkse routine en uitspattingen van dieren van menselijk commentaar. Eén van die cabaretiers die meewerkt aan de show is Wilko Terwijn.
 
De stemmen van enkele tv-persoonlijkheden keren geregeld terug in de serie, want ook bij een talentenjacht in het dierenrijk kan de stem van Jeroen Nieuwenhuize niet ontbreken. Een krabbenrace is ook pas compleet als het commentaar verzorgd wordt door niemand minder dan Olav Mol. ‘Bende Bij De Beesten’ is een Nederlandse bewerking van het succesvol BBC-programma ‘Walk On The Wild Side’ en heeft wekelijks een Nederlandse cabaretier als special guest. Het beste filmpje van de Engelse versie is op Internet maar liefst 2.7 miljoen keer bekeken.

Bron: Bronmagazine

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping