Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

K3 goes Comedy

Camedy.nl  |  03-08-2010
ROTTERDAM - Van muziek, films en stripreeksen tot boeken, musicals en een nieuwe comedyshow. De meiden van de Belgische muziekgroep K3, Karen, Kristel en Josje, spelen de hoofdrol in de nieuwe tv-serie Hallo K3!. "Het is een serie voor jong en oud," zegt zangeres Kristel. "En gaat over het dagelijks leven van K3." De Tros zendt in het voorjaar de serie van dertien afleveringen uit.

De meiden maken de gekste dingen mee en komen steeds in bizarre situaties terecht. "Karen en ik wonen in de serie samen in een appartement," zegt Kristel. "Josje woont aan de overkant van de gang. We hebben een knappe buurman Bas (gespeeld door Winston Post). Onze verschillende karakters zijn heel erg uitvergroot, wat voor grappige momenten zorgt."

Hoewel K3 al eerder in verschillende films speelde, zoals K3, K3 en het IJsprinsesje, was het volgens de meiden toch een andere vorm van acteren. "Het is een comedyshow waarin vooral de timing erg belangrijk is," zegt Josje. "We hebben geen acteerlessen genomen, maar repeteren met de tips die we krijgen van de regisseur.''
 
Buurman Bas zorgt voor spannende en grappige momenten. "Winston is onze hunk," roepen de meiden uit. "We hebben in de serie allemaal een oogje op hem." "Maar,'' zegt Kristel, "we hebben een pact gesloten. Wij zullen nooit, zowaar wij Karen, Kristel en Josje zijn, alleen afspreken met Bas.''
 
De Nederlandse Josje is dankzij het tv-programma K2 zoekt K3 het blonde lid van de succesvolle meidengroep geworden. "Het gaat heel goed met haar, ze is goed vervlaamsd," zegt Karin. "De groep is jong, fris en overal waar je komt is het anders met Josje erbij,'' vult Kristel haar. "Voor haar zijn heel veel dingen de eerste keer en om dat met zijn allen te delen is erg fijn.'' (ANP/MDS)

Foto: ANP

Bron: ANPMDS

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment