Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Tijl Beckand 'vervanger' Hans Kraay jr.

Camedy.nl  |  06-08-2010
Tijl Beckand zal in het nieuwe seizoen van Voetbal International geregeld aanschuiven bij Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Hij wordt daarmee de officieuze opvolger van Hans Kraay Jr, die van zijn werkgever SBS 6 niet meer mag plaatsnemen aan de gesprekstafel. RTL 7 is bij Beckand terechtgekomen na zijn optreden in VI oranje  afgelopen zomer, waar hij dus blijkbaar goede sier maakte als commentator bij het WK Voetbal. De redactie is nog in onderhandeling met enkele andere nieuwe vaste gasten.

Johan Derksen maakte de ‘transfer’ van Beckand gisteren wereldkundig in de Coen & Sander Show. Daar kon hij het niet nalaten om SBS een veeg uit de pan te geven op de voor Derksen zo typische wijze. “Ik vind het ontzettend zielig voor Hans, het was zijn ziel en zaligheid, hij vond het heerlijk. Bij SBS moet hij nu funny home video’s aan elkaar praten, daar word je niet vrolijk van, dan kun je nog beter plaatjes draaien, vind je niet?”

Derksen vervolgt serieus: “We zijn druk bezig met het regelen van vervangers en hebben wat opties. Tijl Beckand is inmiddels vastgelegd. Hij is bekend van De Lama’s. Daar ben ik ooit voor gevraagd en heb getwijfeld. Ik kon er nog geen glimlach van krijgen, maar het schijnt hilarisch te zijn.”

Voetbal International is vanaf maandag weer te zien op RTL 7.

Bron: Zappen.blog.nl

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment