Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Draadstaal moet naam wijzigen

Camedy.nl  |  13-08-2010
Het succesvolle VPRO-programma Draadstaal keert vanaf 10 september terug onder een nieuwe naam bij Nederland 3. De naamswijziging is het gevolg van een switch achter de schermen van het programma. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van der Ven hebben er voor gekozen om hun programma niet meer te laten produceren door CCCP, bekend van o.a. De Wereld Draait Door,  maar door Talpa Producties, de productiemaatschappij van John de Mol.

Dennis van der Ven stond vandaag  voor de rechter om een conflict over de overstap met CCCP tot een goed einde te laten komen. Er is volgens SBS Shownieuws gekomen tot een oplossing dat Dennis van der Ven een schadevergoeding van € 50.000 euro moet betalen, daar tegen over staat dat de VPRO en CCCP producties akkoord gaan met de switch. Dit alles heeft tot gevolg dat het programma Draadstaal voortaan onder een andere naam te zien zal zijn met een andere producent namelijk Talpa Producties. Het vernieuwde Draadstaal is de eerste complete serie bij de Publieke Omroep van Talpa. Na enkele programma`s te hebben gelanceerd tijdens het TV Lab nu dus een volledige serie.

Talpa is voor Jeroen van Koningsbrugge geen onbekende partij. Jeroen van Koningsbrugge is natuurlijk een van de gezichten van het succesvolle Talpa-programma Ik Hou Van Holland, daarnaast is hij druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe actie comedy genaamd Good cop, Mad cop. Als alles volgens planning verloopt is deze serie in het najaar van 2011 te zien bij SBS 6. Cood Cop, Mad Cop is een van de nieuwe series uit de koker van Talpa Fictie, de tak van Talpa die zicht richt op de ontwikkeling van nieuwe Nederlandse series en films.

 Draadstaal nieuwe versie onder de nog onbekende naam is vanaf 10 september te zien bij de VPRO, Ik Hou Van Holland is later dit jaar te zien bij RTL 4.

Bron: Tienfan.nl

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.



Banner Webshaping