Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Theo Maassen, Hans Teeuwen en Henry van Loon in New Kids-film

Camedy.nl  |  22-09-2010
Prominente Brabanders als cabaretiers Theo Maassen, Rutger de Bekker, Henry van Loon en Hans Teeuwen, acteurs Frank Lammers en Jaap Spijkers en vechtsporter Peter Aerts, spelen een rol in New Kids Turbo, de speelfilm gebaseerd op de Comedy Central-serie over hangjongeren uit het Brabantse Maaskantje. Zanger Jody Bernal zal in eigen persoon een rol vervullen. Regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil, die zelf ook te zien zijn als een van de New Kids-personages, willen de Brabantse authenticiteit in al zijn facetten benadrukken en hebben hun Brabantse idolen uitgenodigd voor een bijrol in de film.

De filmopnamen zijn inmiddels afgerond en New Kids Turbo, de nieuwe productie van Eyeworks, draait vanaf 16 december in de bioscoop.

Verhaal
De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet.

Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand. New Kids Turbo is een absurd verhaal met een belachelijk hoge grapdichtheid.

Hype
In 2007 begon New Kids met korte internetfilmpjes. Twee jaar later kregen de heren hun eigen serie bij de TV zender Comedy Central. Door het grote succes van de serie zijn Steffen Haars, Flip van der Kuil, Huub Smit, Tim Haars en Wesley van Gaalen als New Kids bij het brede publiek doorgebroken. Met de Eyeworks speelfilm New Kids Turbo komt voor het vijftal een droom uit.

New Kids Turbo wordt geproduceerd door Eyeworks Film & TV Drama (Komt Een vrouw Bij De Dokter, De Gelukkige Huisvrouw, Dik Trom) in samenwerking met Inspire Pictures, Dutch Media, Comedy Central en 100% Halal.
Fragment: Hans Teeuwen


Fragment: Henry van Loon


Bron: Comedy Central

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping