Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Jokers Hecklers Comedy Festival bekend

Camedy.nl  |  02-11-2010
Naast de vaste line-ups zal er tijdens het Hecklers Comedy Festival gebruik worden gemaakt van verrassingsperformances. Hiervoor zet de organisatie zogenaamde Jokers in. Dit zijn comedians die spontaan verschijnen op een willekeurig podium.

De Jokers van het Hecklers Comedy Festival 2010 zijn niemand minder dan:
 
Tom Rhodes (US) is bekend van Yorin Travel en de Kevin Masters Show. Hij brengt dat beetje Amerikaanse cool naar het Nederlandse podium. Want al ziet hij er tegenwoordig uit als een strak in het pak gehesen man van de wereld, diep van binnen zit de maatschappelijk kritische hippie die de juiste combinatie heeft gevonden tussen rock and roll en realisme.
 
Martijn Oosterhuis is met recht een comedy die-hard. Deze ex Lama begon, won festivals, speelde veel grote festivals en is momenteel als headliner te zien bij News of Comedy (voorheen A Night Of Comedy) en Punchline Comedy.

Pien Ankerman is een ervaren comédienne met een breed repertoire. Ze zingt, is te zien in de laatste Douwe Egberts commercial en is al jaren het gezicht van de Libelle Zomerweek. Momenteel toert ze rond met de Girls Comedy Night en is te zien in de line-ups van de Comedy Explosion in Amsterdam.

Tom Rhodes

  Volgend bericht: Flinke Namen in Toomler
  Vorig bericht: AKF van start met veel inschrijvingen

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment