Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Jurk! reageert op spookverhalen rondom afzegging shows

Camedy.nl  |  26-11-2010
Vandaag verscheen in verschillende media het bericht dat enkele optredens in de tour van JURK! door het duo Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven is afgezegd vanwege televisiewerkzaamheden.

Agents After All Theater betreurt dit zeer aangezien dit niet op de waarheid berust. Door een fout bij Agents After All Theater zijn er meer speeldata aan de theaters toegezegd dan dat er in de agenda van het succesvolle duo paste. JURK! betreurt het dat zowel de fans als theaters door deze onzorgvuldigheid zijn gedupeerd.

Van Koningsbrugge en Van de Ven kunnen niet genoeg benadrukken dat 'ze niet zomaar voorstellingen 'cancelen' zoals in de Volkskrant werd gesuggereerd.  "Het is zeker niet zo dat we de voorstellingen zouden hebben geschrapt omdat we iets voor tv konden doen,'' aldus Dennis van de Ven. ,,Als wij afspraken maken komen we ze na! In dit geval heeft het boekingskantoor echter afspraken namens ons gemaakt zonder te checken of we beschikbaar waren." Er komen vooralsnog geen vervangende data voor de afgezegde optredens, bezoekers kunnen via het theater hun geld terug krijgen.

Bron: Website Jurk!

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment