Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Inschrijving Griffioen Zuidplein Cabaret Festival geopend

Camedy.nl  |  07-12-2010
Voor de vijfde keer organiseren de Griffioen, het cultuurcentrum van de VU te Amstelveen, en Theater Zuidplein te Rotterdam het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival. Het festival richt zich op het ontdekken van cabarettalent en wil hen een springplank bieden naar de grotere cabaretfestivals.

Tijdens de auditieronde op zaterdag 22 januari 2011 selecteert een deskundige jury acht halve finalisten, die op woensdag 16 en vrijdag 18 februari 2011 in Theater Zuidplein strijden voor een finaleplaats. Op zaterdag 19 februari 2011 wordt voor de finalisten in de Griffioen een workshop/masterclass georganiseerd, die ervoor zorgt dat de finalisten met veel zelfvertrouwen kunnen vlammen in de finale op vrijdag 18 maart 2011 in de Griffioen.

De jury- en publiekswinnaar van editie 2010, Edo Berger  en Wouter Monden (winnaar Culture Comedy Award 2010)  verzorgen de slotacts tijdens de halve finale in Rotterdam. De slotact van de finale op vrijdag 18 maart 2011 in de Griffioen wordt verzorgd door Emilio Guzman (publieksprijswinnaar Leids Cabaretfestival 2010 en vast lid van Comedytrain). De presentatie van zowel de finale als de halve finales zal in handen zijn van comedytrain talent Rene van Meurs.

Inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 12 januari 2010 via griffioenzuidpleincabaretfestival.nl.
 

  Volgend bericht: Comedyhuis adopteert pups
  Vorig bericht: 'Arie Koomen behoorlijk irritant'

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.



Banner Webshaping