Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Finale Cameretten

Locatie: Nieuwe Luxor
Plaats: Rotterdam
Gehouden op: 28-11-2009
(Camedy.nl) Thijs van Domburg opent de finale. Weinig wijkt hij af van zijn vorige set. Voelbaar is wel het lichte ongemak waarmee hij nu op het podium staat. Een immens groot en uitverkocht Nieuwe Luxor is daar debet aan. Langzaam aan werkt hij naar de eerste grap. Zijn materiaal is ‘golvend’. Eerst volgen een reeks grappen, vervolgens komt er een gewone vertelling. Het feit dat Thijs toch te statisch is op het podium, lijkt de overwinning in de weg te zitten. Zijn lied en bijbehorende inleidende grap is sterk.

Jennifer Evenhuis lijkt wat zelfverzekerder van start te gaan dan een dag ervoor. Haar sketches blijven afwisselend en veelzijdig, terwijl het tegelijkertijd een mooi geheel vormt. Al haar sketches kunnen  rekenen op lachmomenten, maar de buurtorgie is volgens de jury te flauw. Verder zet Jennifer interessante types neer. Waarbij die laatste elke keer weer subliem wordt uitgespeeld. De hysterische vrouw wordt dus ook in Nieuwe Luxor met een volle lach ontvangen.

Martijn Crins gaat verder waar hij gisteren mee gestopt is; de mensen laten lachen. Met veel gevoel voor show komt hij op. Hij bespeelt het publiek begint slap te ouwehoeren en het publiek gaat erin mee. Zijn materiaal is inhoudelijk minder, maar zijn performance is sterk en uitdagend. Een levendige, absurde act is geboren.
 

  Volgende review: Alex Klaasen - Eindelijk Alleen
  Vorige review: 3e Voorronde Cameretten

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Advertentie
Bent u op zoek naar cabaretiers, stand-up comedians, cabaret of andere comedy-gerelateerde acts voor bijvoorbeeld een:
  • Bruiloft
  • Bedrijfspresentatie
  • Verjaardagsfeest
  • Horeca
  • Jubileums en andere feesten
Camedy.nl verzorgt het allemaal!
Meer informatie


Banner Leading Entertainment