Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Preview Cameretten deel 1 van 3

Locatie: Diverse lokaties
Plaats: Utrecht
Gehouden op: 12-08-2010
In september gaat de 45e editie van Cameretten van start. Camedy.nl is er voor de derde keer bij om verslag te doen. We blikken ook vooruit op wat komen gaat met een exclusieve preview.

In drie delen halen wij, op alfabetische volgorde, de acts eruit die we ergens van kunnen kennen en acts die misschien wel hoge ogen kunnen gaan gooien:

Arian & Soraya zijn erg op elkaar ingespeeld, dat kan ook haast niet anders als je buiten het podium óók niet bij elkaar bent weg te slaan. Hun spel is in 2009 goed voor een halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Arian & Soraya


Arnout van den Bossche wint in 2009 de Humo Cup en twee weken na zijn winst sleept hij ook het Deltion Cabaret Festival in de wacht. Hij laat de latere winnaar van het Leids Cabaret Festival 2010, Jeroen Leenders, achter zich.

Arnout van den Bossche
 

Dian Liesker
zit sinds 2007 bij Comedytrain. In het seizoen 2008-2009 toert ze ook nog heel het land door met de Girls Comedy Night. Dat Liesker niet het braafste meisje van de klas is, is in onderstaand filmpje goed te zien.

Dian Liesker
 

Het duo Dominee- en dokterszoon is één van de weinige acts met televisie-ervaring. Voor het VPRO programma ‘Café de liefde’ (uit 2008) zorgen zij voor de muzikale intermezzo’s.

Dominee- en dokterszoon


In april 2009 speelt Jan Evert van Apeldoorn in het duo Michiel & Eef.  Met hun programma 'Schudden' halen zij de halve finale van het Amsterdams Kleinkunstfestival in de Kleine Komedie.
 
Jasper van Kuijk behaalt in 2010 de voorronde van het Leids Cabaret Festival. Als één van de weinige acts tijdens deze editie laat hij zien over (ouderwets) engagement te beschikken.
 

  Volgende review: Preview Cameretten deel 2 van 3
  Vorige review: Nooit Vertoond

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Advertentie
Bent u op zoek naar cabaretiers, stand-up comedians, cabaret of andere comedy-gerelateerde acts voor bijvoorbeeld een:
  • Bruiloft
  • Bedrijfspresentatie
  • Verjaardagsfeest
  • Horeca
  • Jubileums en andere feesten
Camedy.nl verzorgt het allemaal!
Meer informatie


Banner Leading Entertainment