Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Preview Cameretten deel 3 van 3

Locatie: Diverse lokaties
Plaats: Utrecht
Gehouden op: 12-08-2010
In september gaat de 45e editie van Cameretten van start. Camedy.nl is er voor de derde keer bij om verslag te doen. We blikken ook vooruit op wat komen gaat met een exclusieve preview. Op alfabetische volgorde halen we de acts eruit die we ergens van kunnen kennen en acts die misschien wel hoge ogen kunnen gaan gooien:

Raoul Bakker wordt tweede tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival van 2007. Hij krijgt het magische woord ‘natuurtalent’ in zijn juryrapport bijgeschreven. Dit jaar staat hij tevens op de Uitmarkt in Amsterdam.
  Raoul Bakker – Trailer; Paniek om een pretfabriek
Raymon Hofkens is winnaar van de publieksprijs van National Comedy Slam 2010. Afgelopen jaar werd deze stand-up comedy contest voor de eerste maal georganiseerd.
  Raymon Hofkens tijdens de Sonnema Talent Tour
Sabine Balk keert weer terug naar Cameretten. In 2003 haalt zij al eens de voorronde van Cameretten. Al die tijd heeft zij niet stil gezeten. In juni 2009 maakte zij indruk met haar soloprogramma ‘L O S’, een mix van eigen en bestaande theatersongs. Een jaar later, studeerde zij af met haar muzikale cabaretvoorstelling ‘Vandaag’.

De Vlaming Steven Goegebeur wint in februari 2009 de Lunatic Comedy Award en eind 2009 stond hij in de finale van HUMO’s Comedy Cup 2009.

Titia Wolf is winnaar bronzen beker Utrechts Kleinkunst Festival 2010. Titia Wolf krijgt van de vakjury veel lof toebedeeld voor haar uitstekende performance en oordeelt dat het niveau van Titia Wolf van uitzonderlijk hoge kwaliteit is.

Ygor (het alter-ego van Philip Haeyaert ) komt uit Belgie en heeft de afgelopen jaren al vaak van zich doen spreken. In 2000 wint hij zelfs al de persoonlijkheidsprijs van Cameretten, dan wel als ‘zichzelf’. Ook won hij al Humo’s Comedy Cup 1999. Meest recent is zijn zilvere plek tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival 2009 en het winnen van de Commeere Comedy Cup in 2010.
Ygor bij de Comedy Casino Cup

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Advertentie
Bent u op zoek naar cabaretiers, stand-up comedians, cabaret of andere comedy-gerelateerde acts voor bijvoorbeeld een:
  • Bruiloft
  • Bedrijfspresentatie
  • Verjaardagsfeest
  • Horeca
  • Jubileums en andere feesten
Camedy.nl verzorgt het allemaal!
Meer informatie


Banner Webshaping