Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Cameretten, selectieronde 11

Locatie: Theater 't Kapelletje
Plaats: Rotterdam
Gehouden op: 08-10-2010
De op één na laatste selectieronde van Cameretten 2010 wordt gepresenteerd door oud winnaar Vincent Geers. Hij kondigt vanavond vier deelnemers aan.

Mustafa Donmez is arts en Turk, een mooie combinatie voor comedy. Hij opent met een mooie anekdote over zijn moeder. Hierna pas spreekt hij het publiek aan en stelt hij zich voor. Mustafa heeft goede zwarte humor met veel relativering en zelfspot. Hij weet regelmatig de lach te scoren bij het publiek.

Thom Elzenaar maakt zijn podiumdebuut. De 19-jarige deelnemer blijft dicht bij zichzelf en vertelt over zijn vriendengroep. We zien een verstandige tiener die in zijn verhaal niet toegeeft aan de peerpressure. Waar we al veel jongere deelnemers té overdreven op het podium hebben zien staan, laat Tom zien dat het veel interessanter is om bij jezelf te blijven.  Tom oogt niet zenuwachtig en praat gemakkelijk. Zijn grap over de eject-knop op de DVD-speler, inclusief kabouters lijkt alleen wel erg op die van comedian Sander van Opzeeland. Hij eindigt met een groot cliché en benoemt dit ook precies zo, maar het weet op één of andere manier toch te raken.

Titia Wolf is vooral heel muzikaal. Gewapend met een accordeoniste gaat ze ‘solo’. Vocaal zit het allemaal wel goed met deze dame, ze heeft een mooi stem geluid. Duidelijk is te zien dat Titia ervaring heeft op de planken.

Bruno Bittoun is Belg en volgens eigen zeggen bijna grijs, maar alles ‘werkt’ nog. Zijn grapdichtheid is hoog, maar de grappen zijn vaak ook wat flauw. Het publiek laat echter wel met regelmaat van zich horen.
 

  Volgende review: De Hyena's
  Vorige review: Cameretten, selectieronde 10

Tags:

Cameretten

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Advertentie
Bent u op zoek naar cabaretiers, stand-up comedians, cabaret of andere comedy-gerelateerde acts voor bijvoorbeeld een:
  • Bruiloft
  • Bedrijfspresentatie
  • Verjaardagsfeest
  • Horeca
  • Jubileums en andere feesten
Camedy.nl verzorgt het allemaal!
Meer informatie


Banner Webshaping