Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Ronald Snijders - One Man Show (première)

Locatie: De Kleine Komedie
Plaats: Amsterdam
Gehouden op: 12-10-2013
In het Klein Bellevue is de 'One Man Show' van absurdist, schrijver en programmamaker Ronald Snijders in première gegaan. Na zijn succesvolle voorleesprogramma 'Verkeerde Benen' is dit zijn tweede avondvullende programma.

In deze show ontbreekt het aan helemaal niets: Een orkest, een showballet, een assistente, een showtrap en een glitterpak, het zit er allemaal in. Als enig kind moet je jezelf vermaken. Desnoods met een one man show.

Bij zijn opening is de toon van de avond meteen al gezet. Gehuld in glitterpak heet hij iedereen welkom, inclusief de kijkers thuis. Ronald speelt de showmaster, maar ook de kandidaten. De show heeft de opbouw van een spelshow. De verschillende spelrondes worden onderbroken door een reclameblok, een aantal liedjes of het voorlezen van ingestuurde brieven. Voornamelijk de oneliners doen het goed bij het publiek. 

Ronald voorziet halverwege de show "Bohemian Rhapsody" van Queen van commentaar. Hij ziet 'er wel een hitje in'. Ook maakt hij een uitstapje naar zijn boek "De Alfabetweter" die in November uitkomt. Dit is een boek met 1000 nieuwe woorden bedacht door Ronald in samenwerking met Fedor van Eldijk. Deze flauwe woordspelingen zijn leuk om te twitteren naar je eigen volgers. Kort maar krachtig 

Als toegift na het luide applaus kruipt Ronald in de huid van Herman van Veen om Madonna's "Material Girl" te coveren. Een veelzijdige one man show waar alles in zit en met grappen die je goed kunt vertellen thuis of in de kroeg. Toegankelijke, soms een tikkeltje te flauwe humor voor jong en oud.

Fotografie:
David Cohen De Lara (inzet)
Jaap Reedijk (frontpage)
 

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerde recensies

Ronald Snijders
  13-10-2011 Lachstuipen verzekerd bij De Staat van Verwarring
Advertentie
Bent u op zoek naar cabaretiers, stand-up comedians, cabaret of andere comedy-gerelateerde acts voor bijvoorbeeld een:
  • Bruiloft
  • Bedrijfspresentatie
  • Verjaardagsfeest
  • Horeca
  • Jubileums en andere feesten
Camedy.nl verzorgt het allemaal!
Meer informatie


Banner Webshaping