Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Het Wonderbaarlijke Improvisatieavontuur van Op Sterk Water

Locatie: Theater Diligentia
Plaats: Den Haag
Gehouden op: 14-11-2014
In Theater Diligentia in Den Haag gaat op vrijdag 14 november de nieuwste show van Op Sterk Water in première. Het improvisatiegezelschap is terug met de show "Het Wonderbaarlijke Improvisatieavontuur van Op Sterk Water".

De zaal is niet volledig vol, waardoor de energie in het begin van de voorstelling vooral van de heren zelf moet komen. De directe vragen aan de bezoekers worden in eerste instantie ook nog voorzichtig beantwoord. In de act die volgt laat de groep zien netjes om te gaan met de persoonlijke inbreng van de mensen uit de zaal. Nergens wordt het kwetsend of beledigend, waardoor de zaal eigenlijk al vrij snel ontdooit.

Nieuw in de show is de hulp die de groep krijgt van een geanimeerde 'presentator'. Met deze gastheer op het scherm achter hen, laat de groep zien, met de tijd mee te gaan. Het zorgt er tevens voor date en fysieke presentator niet meer nodig is, omdat dit nu allemaal geanimeerd wordt uitgelegd. Een slimme zet van de groep. 

Het enige minpuntje van de avond lijkt toch vooral de pauze te zijn. Het publiek begint zichtbaar warm te draaien, ze laten meer los en de energie zit hoog, mede dankzij de absurde pauze-aankondiging van alle heren in de zaal.

Na de pauze volgen vooral muzikale spellen. Met gemak laten de heren zien dat zij, naast talent voor improvisatie en acteren, ook over muzikaal talent beschikken. Op de zang valt niets aan te merken en voor de vorm doen ze er ook nog even een accentje bij. Het kan allemaal en het werkt allemaal.

Om het helemaal af te maken heeft het creatieve team van Op Sterk Water een multifunctioneel decor afgeleverd. Een vierkante wand, waarin onder andere een zaag, een haai en een bal verstopt zit, zorgt bij verschillende scènes voor leuke situaties.

Op Sterk Water bewijst met hun voorstelling Het Wonderbaarlijke Improvisatieavontuur van Op Sterk Water dat de rek er na 15 jaar nog lang niet uit is. We kunnen er verder nog veel woorden aan vuil maken, maar we kunnen ook gewoon zeggen dat de titel de lading volledig dekt. Bij dezen.

fotografie: Merlijn Doomernik / Buro Rust

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Advertentie
Bent u op zoek naar cabaretiers, stand-up comedians, cabaret of andere comedy-gerelateerde acts voor bijvoorbeeld een:
  • Bruiloft
  • Bedrijfspresentatie
  • Verjaardagsfeest
  • Horeca
  • Jubileums en andere feesten
Camedy.nl verzorgt het allemaal!
Meer informatie


Banner Webshaping