Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Leiden loopt warm voor Camedy Night

Locatie: Bad Habits International Pub
Plaats: Leiden
Gehouden op: 15-08-2008
(Camedy.nl) Een regenachtige dag is gisteren toch geëindigd met een lach, dankzij de vijfde 'Bad Habits Camedy Night'. Een gezellige volle bak heeft kunnen genieten van vier grappenmakers en een MC.

MC Big Ed krijgt al snel de lachers op zijn hand. Hij neemt zijn tijd, babbelt met wat 'locals' en gooit er wat vieze sexgrappen doorheen. Het publiek lijkt te zijn opgewarmd en is klaar voor de eerste comedian van de avond.

Omar Louchahi is zijn naam. Zijn naam klinkt Marokkaans, dus is hij dat dan ook maar. Hij opent meteen sterk met een originele Burkagrap. Alle opvallendheden in het leven passeren vervolgens de revue. Hierin onderscheidt hij zich meteen van andere Marokkaanse comedians die veel leunen op hun achtergrond. Omar heeft het naar zijn zin op het podium en gaat met zijn typerende ‘big smile’ vrolijk door. Hoogtepunt van zijn optreden is de afsluitende grap over Al-qaeda. Met een daverend applaus wordt deze mooie vondst beantwoord. Applaus is ook regelmatig te horen voor

Joke Sitsen, de enige dame van de avond, is de volgende die staat te trappelen om het podium te betreden. De op het oog nette dame, komt regelmatig scherp uit de hoek. Met haar lieflijke uitstraling zet ze het publiek vaak op het verkeerde been. Goed doordachte humor is wat Joke brengt. Het is geen typische 'vrouwen-die-mannen-humor-brengen' humor. Joke is met geen andere (bekende) comédienne te vergelijken. Ze is (om met een ongetwijfeld door haarzelf gehate dooddoener te spreken) gewoon zichzelf en dat is misschien wel haar kracht.

Hank is vooral ook Hank. Deze veelzijdige opvallende kleine Molukker (met veel ander bloed in zich), pakt meteen al de zaal in. Rake grappen en lachend publiek brengen hem in de perfecte bui. “Ik zat in een lekkere flow” vertelt Hank na zijn optreden. En dat was duidelijk zichtbaar. Het oogt allemaal ontspannen en zelfs het vergeten van zijn tekst brengt hem niet van zijn stuk.

Winnaar van de publieksprijs van de Lounign' Laughs Comedy Concours 2008,
Pasquale Frohn, liet meteen zien waarom hij die prijs gewonnen heeft. Hij opent met een grap die hij slechts minuten van te voren bedacht heeft. De grap werd hem eigenlijk in zijn schoot geworpen door de wc van ‘Bad Habits’ waar rare dingen te koop zijn. Nadat hij die wc-verwondering eindelijk had gedeeld met het publiek kon zijn gewone optreden beginnen. Dik-epidemie, 'the A-team', junks, Astro-tv en Bob Ross, het publiek kan het allemaal erg waarderen. Een mooie afsluiting van een mooie avond.

  Volgende review: Cameretten 1: Den Haag
  Vorige review: Derde Bad Habits Camedy Night

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Advertentie
Bent u op zoek naar cabaretiers, stand-up comedians, cabaret of andere comedy-gerelateerde acts voor bijvoorbeeld een:
  • Bruiloft
  • Bedrijfspresentatie
  • Verjaardagsfeest
  • Horeca
  • Jubileums en andere feesten
Camedy.nl verzorgt het allemaal!
Meer informatie


Banner Webshaping