Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Reacties winnaars Cameretten

Locatie: Oude Luxor
Plaats: Rotterdam
Gehouden op: 29-11-2008
(Camedy.nl) Meteen na de uitreiking zijn het de finalisten die worden bestormd. Het podium wordt omgetoverd tot een dansvloer en iedereen is welkom. Camedy.nl praat nog na met de winnaars.

Vooral Jorrit lijkt het allemaal niet te kunnen bevatten wat er zojuist is gebeurd. “Er komen geen zinnige woorden uit nu, ik heb gewonnen” roept een beduusde winnaar tegen Camedy.nl. “Hoe kan dit nou, hoe kan dit nou…?” vervolgd hij later tegen zijn vrouw, waarna een stevige omhelzing volgt.

Een geëmotioneerde Art-jan laat zijn tranen de vrije loop. “We hebben het geflikt!” roept hij tegen zijn goede vriend en regisseur Micha Schneijderberg. Omringd door vrienden en familie viert Art-jan zijn geslaagde missie.

Enkele ogenblikken later lopen we Max tegen het lijf. Max vertelt: “Ik sprak net Guijdo Weijers die meteen naar mij toekwam en die zei dat er maar één prijs is die telt. Ik ben hartstikke blij dat ik hier heb mogen staan, ik vond het een fantastische ervaring.” Jorrit is de enige die er met prijzengeld vandoor gaat, een gegeven waarover Max nog even hardop droomt. “Ik had wel op wintersport gewild, maar nu moet dat maar weer via lenen.nl.” Max gaat in ieder geval niet met lege handen naar huis. “Dit is waar ik het voor doe,” zegt Max met een knipoog, wijzend naar de speciaal ontworpen kunstzinnige prijs die om zijn schouder en middel hangt.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Advertentie
Bent u op zoek naar cabaretiers, stand-up comedians, cabaret of andere comedy-gerelateerde acts voor bijvoorbeeld een:
  • Bruiloft
  • Bedrijfspresentatie
  • Verjaardagsfeest
  • Horeca
  • Jubileums en andere feesten
Camedy.nl verzorgt het allemaal!
Meer informatie


Banner Leading Entertainment