Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Camedy Night december wordt met de minuut beter

Locatie: Bad Habits International Pub
Plaats: Leiden
Gehouden op: 12-12-2008
(Camedy.nl) ‘Een avond die met de minuut beter werd’, zo kan 12 december de boeken in. De achtste editie van de Bad Habits Camedy Night begint nog rumoerig. Arjen van Wifferen trapt af en de bezoekers moeten duidelijk nog in komen. Arjen worstelt zich door de gezellig keuvelende mensen heen. Hier en daar slaan de grappen aan en heeft hij, misschien wel het allerbelangrijkst, de aandacht van een charmante vrouwelijke bezoeker.

Michel de Hond keert na wat maanden van afwezigheid op het podium terug. Hoewel hij afgelopen tijd regelmatig met het improvisatie collectief Now & Lauw te zien was, stond hij vrijdag weer eens solo op de planken. De menigte luistert aandachtig en weet de grappen van Michel al snel te waarderen. Hij maakt dankbaar ‘misbruik’ van zijn Joodse achtergrond en maakt derhalve grappen die alleen hij mag maken. Stand uppen mag Michel best wat vaker in zijn agenda in plannen, hij komt goed uit de verf. Het improvisatieduo

Hole in the Boat is de eerste Engelstalige act van de avond. Met drie spellen laten ze de kunst van het improviseren zien. ‘Gerry’ blijft veilig op het podium staan, terwijl ‘Marty’ regelmatig het publiek in duikt. Leiden wordt hierdoor deelgenoot van hun show. De mensen genieten zichtbaar van het sterke en vooral leuke optreden van het duo.

Na de pauze is de voor de verandering een iets mildere Donald Olie aan de beurt. Vlak voor zijn optreden zijn het deze maal géén groupies die hem toespreken, maar klagende dames. Donald is na de pauze nog steeds hard genoeg, maar toch niet helemaal in zijn element. Gelukkig lopen de boze vrouwen uiteindelijk ook nu weer weg. “Dat is voor mij hetzelfde als een open doekje of hard applaus” vertelt Olie na zijn optreden.

Lambros is na lange tijd weer terug in Leiden. De Engelssprekende Griek, spelend tijdens de allereerste Camedy Night, krijgt ook nu Leiden weer mee. Lambros is een rustige verteller die veel droge grappen heeft, in combinatie met zijn kenmerkende mimiek scoort hij ook deze Camedy Night editie.

De afsluitingsact zal vele bezoekers ongetwijfeld nog lang na blijven. De mystery guest is voor vrijwel iedereen hét optreden van de avond. Snelheid, improvisatie en een hoge grapdichtheid vormen een perfecte afsluiting van een mooie avond.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Advertentie
Bent u op zoek naar cabaretiers, stand-up comedians, cabaret of andere comedy-gerelateerde acts voor bijvoorbeeld een:
  • Bruiloft
  • Bedrijfspresentatie
  • Verjaardagsfeest
  • Horeca
  • Jubileums en andere feesten
Camedy.nl verzorgt het allemaal!
Meer informatie


Banner Webshaping