Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Workshops

Dat lachen gezond is wisten we al. Lachen is echter meer dan dat. Voor uw bedrijf zorgt Camedy.nl voor een lach én voor een ander inzicht dankzij de stand-up comedy workshop.

Samen met een ervaren, bekende stand-up comedian gaan de deelnemers aan de slag met als doel functioneel gebruik te maken van humor. Dankzij deze workshop wordt de onderlinge samenwerking en de creativiteit gestimuleerd. Tevens helpt het de presentatietechnieken  te verbeteren. Naast alle leerzame aspecten zorgt de workshop uiteraard voor de nodige ontspanning op de doorgaans drukke werkvloer.

Echt stilzitten is er echter ook weer niet bij tijdens de workshop. Eerst zal er worden stilgestaan bij de oorsprong van stand-up comedy, de kracht van stand-up comedy en bij hoe een grap geconstrueerd is. Na het uitleggen van bepaalde comedy technieken gaan de deelnemers zelf aan de slag met comedy schrijven. De creativiteit wordt meteen gestimuleerd dankzij een ‘echte’ opdracht als; breng met humor een nieuwe productlijn onder de aandacht of bespreek de dagelijkse gang van zaken in het bedrijf.
Na een goede voorbereiding volgt er een comedy show waarin de normaal zo rustige medewerkers opeens de beste grappen uit hun mouwen schudden.


Banner Leading Entertainment