Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Camedy zakelijk

Camedy.nl is onderdeel van Camedy Group, het bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van nieuwe crossmediale concepten. Camedy.nl is zo een concept. Camedy.nl is een online platform dat zich richt op comedy in meerdere vormen en speciale aandacht heeft voor betrekkelijk onbekend comedy talent.

Camedy.nl begint in 2008 met het aanbieden van de mogelijkheid tot plaatsing van divers materiaal dat verband houdt met comedy. Websitebezoekers kunnen hun eigen materiaal plaatsen, waardoor podia en bedrijven de comedians beter vinden, doordat er een uitgebreid aanbod ontstaat van comedians op één verzamelplaats. In 2009 professionaliseert Camedy.nl de website en kiest ervoor om zich puur te richten op content van de eigen redactie.

De .nl in Camedy.nl staat ook voor de diverse shows in Nederland.. Na anderhalf jaar Leiden als thuishonk te hebben gehad, is Camedy.nl vanaf september 2009 ook op andere plaatsen te zien. Den Haag, Rotterdam, Groningen, Sliedrecht, Zoetermeer, Eindhoven, dat zijn slechts enkele plaatsen waar comedy van Camedy te zien is.

Naast deze eigen Camedy avond, zorgt Camedy Group ervoor dat ook bedrijven en andere evenementen hun eigen comedy evenement kunnen hebben. Camedy Group kan putten uit hun eigen comedian bestand. In de nabije toekomst zal Camedy Group meer formats ontwikkelen op variërende vlakken.

Waar Camedy.nl nog expliciet de lach stimuleert, zullen andere formats zich gaan richten op alle andere bestaande emoties. Camedy Group zal eigentijdse ideeën brengen die verder gaan dan het gebruikelijke, want dat is zo gewoon.

Missie

Camedy Group streeft er naar om meerdere creatieve crossmediale concepten te ontwikkelen. Hierbij laat Camedy Group zich niet leiden door de grote publieke opinie, maar door creativiteit. Op deze manier wil Camedy Group de doelgroep voor ieder concept maximaal bedienen.

Camedy Group wil door deze onafhankelijke houding een aantrekkelijke en betrouwbare partner zijn voor haar verschillende stakeholders, zoals adverteerders, gebruikers, medewerkers en financiers. Ondanks dat Camedy Group onafhankelijkheid nastreeft wordt rekenschap gehouden met de maatschappelijke verantwoordelijkheden van Camedy Group.


Banner Leading Entertainment